kerkdiensten

Misschien ben je wel nooit in een kerkdienst geweest. Misschien was het wel heel lang geleden.

Je bent welkom om ons op zondagochtend te bezoeken en te ontdekken waarom wij zo enthousiast zijn over Jezus. Hier vind je meer informatie over onze zondag samenkomsten.

 

Hoe ziet een kerkdienst eruit?

Starten om 10:00

We starten om 10:00. Normaal gesproken duren de samenkomsten tot 11:30-12:00. Je bent van harte uitgenodigd om na afloop te blijven voor koffie en thee.

Kom zoals je bent

We zien de kerk als een familie waar je thuis bent. Daarom zijn er geen formele eisen op het gebied van kleding. Als je je lekker voelt in een trui, helemaal goed. Draag je graag een pak? Kom dan in je pak.

Kinderen en tieners

Kinderen hebben iedere week een eigen samenkomst. Hier krijgen ze een bijbelverhaal te horen. Ook wordt er vaak geknutseld. De kinderen blijven wel eerst nog even in de gewone samenkomst. Tieners hebben om de week een eigen samenkomst waar thema’s worden behandeld die door de tieners zelf zijn gekozen.

Muziek

Muziek is een geweldige manier om je te uiten. Daarom zingen we graag samen voor God tijdens de samenkomsten.

Bijbel

Voor elke samenkomst wordt er door iemand een preek voorbereid vanuit de bijbel. Het doel hiervan is dat we leren hoe we christen kunnen zijn in de wereld waarin we leven.

Koffie en thee

We vinden het belangrijk om het leven met elkaar te delen. Daarom plannen we tijd in om na de kerkdienst met elkaar koffie en thee te drinken. Er is dan ruimte om bij te praten of om over de kerkdienst na te praten.

" Ik geloof in de God die de mensen heeft gemaakt, niet in de God die de mensen hebben gemaakt. "
Alphonse Karr
Franse schrijver

Praktisch

Parkeren

Aan beide zijkanten van het pand is parkeerruimte aanwezig. Aan de rechterkant is er een eigen parkeerplaats waar de meeste ruimte voor parkeren is. Om overlast voor de aanwonenden te voorkomen, proberen we de parkeerplaatsen voor het pand zoveel mogelijk leeg te laten.

Openbaar vervoer

Buslijn 7 stopt op de meest dichtbij gelegen bushalte, de Gerbrandysingel. U kunt de straat oversteken en loopt dan rechtstreeks de Meester P.S. Gerbrandysingel in Na de rotonde vind u ons aan de linkerkant.

Waar moet ik zijn?

Meester P.S. Gerbrandysingel 45, 6836 KS Arnhem