Sponsorloop 3 juni

Sponsorloop 3 juni

Op zondag 3 juni organiseren wij het ‘Rondje om de kerk’, een sponsorloop voor de organisatie Open Doors die zich inzet voor vervolgde christenen.

De kinderen van de zondagsschool en de tieners hebben zich de afgelopen maand ingezet om zoveel mogelijk sponsoren te vinden om op zondag 3 juni tijdens het ‘Rondje om de kerk’ geld op te halen voor de vervolgde kerk. Ze zullen tijdens deze sponsorloop om het gebouw Siza (het gebouw waar wij onze diensten houden) heen rennen. Het aantal rondjes dat zij rennen bepaald – afhankelijk van het toegezegde bedrag van de sponsor – hoeveel zij uiteindelijk op zullen halen.

Tijdens de ‘Themadienst vervolgde kerk’ van zondag 24 juni zal dit totaalbedrag van alle kinderen en tieners worden overhandigd aan de gastspreker die namens Open Doors zal komen spreken.

Zowel op zondag 3 juni tijdens de sponsorloop als op zondag 24 juni tijdens de themadienst ben je van harte welkom aan te sluiten! We beginnen beide zondagen om 10:00 uur. Voor meer informatie over onze diensten en ons bezoekadres, klik hier.

(bron afbeelding: EO visie)